Hlavní obsah
Článek

Tamara Klusová (36) neuspořádala narozeninovou oslavu celých čtrnáct let. Důvod, proč se oslavám v minulých letech vyhýbala, je jednoduchý - buď rodila nebo kojila, a tak mejdany nepřipadaly v úvahu. Letos se ale rozhodla udělat při příležitosti svých 32. narozenin výjimku.

Protože si manželka Tomáše Kluse (37) nepotrpí na honosné dárky, hosty poprosila o jinou službu. „Napsala jsem pozvánku, ve které jsem požádala svoje nejbližší a nejmilovanější přátele, aby mi nenosili žádné dary, ale přinesli sebe a své talenty,“ vypráví Tamara na instagramovém profilu.

O to nejhezčí překvapení se samozřejmě postaral její manžel. „Začalo to proslovem mého milovaného Tomáše, který následně začal zpívat EARTHSONG od Michaela Jacksona - ano, opravdu zpíval anglicky - a mně se podlomila kolena,“ píše dojatá Klusová.

Ale i hosté dodrželi slovo a potěšili oslavenkyni vystoupením, při kterém se neudržela na nohou. „Po chvíli mě moje kamarádka zvedla ze země, abych se podívala za sebe. A tam zhruba 100 lidí tančilo secvičený tanec, který mě k zemi složil podruhé.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám