Hlavní obsah
Článek

Tamara Klusová (36) ráda ostatním ženám předává svá životní moudra. Mezi ně patří především sebeláska, s kterou v případě mnoha žen v poslední době sociální sítě dost mávají. S tím se teď na rodinné dovolené rozhodla manželka zpěváka Tomáše Kluse (37) zatočit a ukázala svou nedokonalost, jež je vzpomínkou na její porody.

S fanoušky sdílela dvě fotografie. Na první klasicky pózuje v bikinách a ukazuje bezchybnou postavičku, na druhé zabrala detailně své bříško. „Tyhle dvě fotky od sebe dělí 15 vteřin. Chci tím jen říct, že vše v životě je o úhlu pohledu. A že je daleko snadnější vkládat na sítě fotky, na kterých si připadáme krásnější, než ty, které odráží realitu,“ okomentovala zasloužilá maminka tří dětí snímek, na němž ji dcerka Josefína (6) tahá za kůži na břiše.

„Každé těhotenství nakreslilo na mém těle spousty kreseb, které mi ten zázrak zrození při každém pohledu na ně připomínají. Naše těla jsou opravdu dokonalá, a proto bych ráda napsala i o tom, že mateřstvím by neměla končit péče o ně,“ pokračovala dále Tamara, která se pyšní štíhlou postavičkou.

„Nikdy jsem nebyla víc spokojená se svým tělem, než teď v 31 letech. Tím totálním přijetím, ke kterému docházelo právě v těhotenstvích, kdy jsem ho začala obdivovat a milovat, mám pocit, že právě skrze lásku k němu, se proměnilo v to, po čem toužím,“ podotkla posléze a ještě dodala své poselství: „Holky, všechny jste krásný a každá naše nedokonalost je naší jedinečností.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám