Hlavní obsah
Článek

Neobvyklá jména jsou v poslední době módní. Tento trend následují i některé české celebrity, které se nejspíš předhánějí v tom, kdo z nich vymyslí originálnější jméno. Originalitě si přitom mnohdy meze opravdu nekladou...

Marie Doležalová - Alfréda

Herečka Marie Doležalová (37) se s partnerem Markem Zelinkou před pár dny konečně dočkali prvního potomka. Všechny pak ale překvapili tím, že malou holčičku pojmenovali Alfréda. Zdá se, že si původně přáli nejspíš syna, jinak si takové rozhodnutí nedovedeme vysvětlit.

Emma Smetana - Lennon Marlene

V prosinci 2016 přivedla na svět prvorozenou dcerku moderátorka Emma Smetana (36). A protože si s partnerem Jordanem Hajem (29) vždy zakládali na tom, aby se od ostatních odlišovali, tak dali holčičce nejen neobvyklé křestní jméno ale i dvě příjmení. Její celé jméno tak zní Lennon Marlene Haj Smetana.

Lejla Abbasová - Iman

Moderátorka Lejla Abbasová (44) prožívá opravdu krušné období. Pouhý rok od porodu dcery Iman se jí předčasně narodila dvojčata Ben a Teo. Cizí jména však v tomto případě nejsou jen módním výstřelkem. Partnerem této čokoládové krásky je totiž turecký podnikatel Volkan Kaynak.

Tomáš Klus - Jenovéfa

Konvencemi pohrdající pár Tomáš (37)a Tamara Klusovi (36) se nedávno rozrostl o nového člena rodiny. Vedle Josefíny (5) a Alfréda (2) se zpěvák pyšní také dcerou Jenovéfou, která vykoukla na svět loni v září. Umělec však přiznal, že se dalšímu dítěti nebrání, je tak docela možné, že už brzy bude vymýšlet další originální jméno.

Nikol Štíbrová - Mathias

Už celý rok si herečka Nikol Štíbrová (37) užívá prvorozeného synka Mathiase, kterého má s bývalým partnerem Martinem Kynclem. Ten nechápavým fanouškům originálním způsobem odpověděl na dotazy týkající se jména dítěte. „Dovolte mi, abych slavnostně oznámil, že náš první syn se jmenuje MAT a druhý se bude jmenovat PAT,“ vtipkoval na Instagramu. Vzhledem k tomu, že herečka nedávno oznámila rozchod, ale žádné druhé nejspíš nebude.

Karel Janeček - Isabella

Miliardář Karel Janeček (45) si na tradice opravdu nepotrpí. To dokazuje jak neoficiální budhistický sňatek s druhou partnerkou Liliou, tak jméno jejich dcerky Isabella. Malá holčička navíc přišla na svět neobvyklým způsobem, a to doma ve vaně.

Barbora Poláková - Rika

V netradičních jménech si libuje i herecký pár Barbora Poláková (40) a Pavel Liška (52). Po prvorozené dcerce Ronje herečka přivedla na svět loni holčičku Riku. Herečce přitom takové jméno nepřipadá vůbec nijak zvláštní. "Riku už má Honza Muchow. Pro mě to je úplně normální jméno," řekla Top Staru Poláková.

Reklama

Další články

Načítám