Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná dcera Sylvestera Stalloneho (77) a jeho ženy Jennifer Flavin (53) vyrazila na dovolenou do mexického Cabo. Pětadvacetiletá Sophia Stallone, jež je úspěšnou influencerkou, zavítala do oblíbeného letoviska se svým novým přítelem Grantem Sholemem, s nímž se už v březnu objevila na společenské akci s názvem Ruth Bader Ginsburg Women of Leadership Awards ve Washingtonu.

Přestože se dvojice zatím na sociálních sítích neprezentuje jako pár a oficiálně nic nepotvrdili, na zmiňovaném udílení cen byl přítomen i Sylvester Stallone, tudíž už muselo proběhnout představení tatínkovi…

Pohledný páreček tak nyní vyrazil i na první společnou dovolenou, která bude určitě také zkouškou jejich vztahu. Na blondýnku v tyrkysových bikinách byl rozhodně příjemný pohled, postavu má výstavní a Grant se jistě vedle takové krásky dme pýchou.

Ostatně i další dvě dcery Sistine a Scarlet, které má herec s manželkou Jennifer, se náramně povedly. Již v roce 2017 se jim dostalo pocty stát se ambasadorkami 74. ročníku udílení Zlatých glóbů. Všechny se příležitostně věnují modelingu, a především se hojně prezentují na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám