Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Dolph Lundgren (62) se před pár dny zasnoubil se svou přítelkyní Emmou Krokdal, které je teprve 24 let. Je tak ve stejnému věku jako jeho starší dcera Ida.

Herec, kterého mají všichni v paměti z akčních trháků z 80. a 90. let, se s novinkou pochlubil na svém profilu na sociální síti. „Tady ve Švédsku se stalo něco velmi speciálního,“ napsal Dolph ke společnému snímku z večeře, kde se už jeho nastávající chlubí zásnubním prstenem.

O vztahu s Emmou, která je původem z Norska, se začalo veřejně mluvit v lednu letošního roku. Pár spolu žije v Los Angeles, i když žádost o ruku proběhla v hercově rodném Švédsku.

K zásnubám mu v komentářích gratuloval i jeho herecký kolega z Rockyho Sylvester Stallone (77): "Gratuluji můj drahý příteli, jsi nejlepší. Sly."

Lundgren byl v minulosti ženatý dvakrát. Manželství s Peri Momm mu vydrželo jen rok, zato s Anette Qviberg byl ženatý 17 let. Mají spolu dcery Idu a Gretu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám