Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kariéra Sydney Sweeney (26) se rozjela na plné obrátky poté, co si zahrála v seriálu Ostré předměty, Příběh služebnice a Euforie. V druhém zmiňovaném seriálu hraje po boku Zendayi a na příští rok je naplánována druhá série.

Krásná blondýnka naplno využívá svého vzhledu a režiséři jsou nadšení, že nemá problém s nahotou. Bez oblečení se totiž objevila jak v seriálu Euforie, tak i ve filmu Voyeuři. „Sebevědomí jsem měla vždy, ale po natáčení těchto scén jsem ho pocítila ještě silněji. Mám pocit, že mě nikdo nemůže soudit. Světu jsem se ukázala v celé své kráse a najednou se cítím ještě sebevědoměji,“ řekla Sydney před časem o svých nahých scénách televizi MTV.

Zatímco pro některé může být nahota tabu, Sweeney si myslí, že by neměla být. „Lidé se v klidu dívají na to, jak někoho ve filmech vraždí, ale jakmile se tam někdo objeví nahý, hned je z toho oheň na střeše,“ sdělila v rozhovoru pro TeenVogue.

Na předávání cen People´s Choice Awards dorazila herečka v šatech značky Saint Laurent v ceně 95 tisíc, které zvýraznily její přednosti obrovskou bílou mašlí. Ta měla zahalit její vnady, které se ovšem stejně ze šatů dostávaly všemi směry.

Ve filmech se herečka objevuje už od roku 2009, ale větší pozornosti se dočkala právě až po obsazení do výše uvedených seriálů. Jen letos se objevila ve třech snímcích - Downfalls High, Noční zuby a Voyeuři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám