Hlavní obsah
Článek

Nový vztah sportovního komentátora Roberta Záruby (56) s krásnou Norou Fridrichovou pěkně rozohnil jeho exmanželku Světlanu. Bývalé dvě nejlepší kamarádky si tak po letech přátelství vjely do vlasů kvůli chlapovi.

„Moc se spolu momentálně nebavíme,“ okomentovala svůj vztah se Zárubovou (51) Fridrichová. Nevraživot mezi dvěma ženami potvrzují i zdroje z jejich okolí. „Světlana je hrozná egoistka. Nejde ji ani tolik o Zárubu, ale o to, že si našel její kamarádku. Navíc je Fridrichová stále na obrazovce a ona sedí doma s rodinou,“ sdělil deníku Aha! nejmenovaný zdroj.

O egoismu Zárubové před časem promluvil i slavný komentátor. „Moje bývalá manželka od nás několikrát odešla a několikrát se zase vrátila. A to i po rozvodu. Zatímco my jsme s Viktorem pořád ve stejném bytě, jeho maminka mu vždycky připravila někde jinde ještě další domov, ale po nějakém čase se jí to rozleželo v hlavě a chtěla se zase vrátit. Pak zase odcházela. Poslední pokus o její návrat už jsem zastavil. Přestal jsem tomu věřit a nechtěl jsem, abychom zažili další zklamání,“ svěřil se jeden z nejoblíbenějších českých komentátorů, který ještě dlouhá léta po rozvodu doufal, že se s matkou svého syna Viktora opět dají dohromady. Nyní je ale, jak se zdá, šťastný s její bývalou kamarádkou.

Reklama

Další články

Načítám