Hlavní obsah
Článek

Josefína Nesvadbová, které se neřekne jinak než Pepina, je v soukromém životě už rok opět šťastná. Po nevydařeném manželství, z něhož má syna Michálka, snad potkala pravého pana Božského.

Už rok žije s hercem Ondřejem Kavanem, kterého si mohou seriáloví diváci pamatovat třeba z Ordinace v růžové zahradě. A teď s ním čeká miminko. Znali se už deset let, protože Ondra kdysi hrál spolu s její maminkou Světlanou Nálepkovou (63) v jedné divadelní hře. A pak najednou přeskočila jiskra.

"Jsem v pátém měsíci. Cítím se dobře, na statku pořád trénuju děti na koních, teď budeme mít koňský tábor, ale sama už nejezdím, to by nebylo bezpečné," svěřila nám Pepina, když představovala svoji kolekci kabel a kabelek, kterou pojmenovala podobně jako svůj ranč.

"Ta vznikla vlastně náhodou. Nechávám na míru dělat věci pro koně, tak jsem si sama pro sebe navrhla kabelku, pak kabelu pro Ondru k narozeninám, která měla skvělé ohlasy. Takže jsem se rozhodla, že si přidělám práci a začnu navrhovat další. Vlastně se na jejich tvorbě může podílet každý, protože se dají složit z různých komponentů a každá je vlastně originál," upřesnila.

S prací na ranči už jí pomáhá i Ondřej, který si prý skvěle rozumí i s jejím synem. "Kydá hnůj, stará se se mnou o koně a do toho má svoji práci. Skvěle to zvládá," pochvalovala si Pepina. "S Míšou si rozumíme, vlastně jsem zčistajasna přišel ke skvělému klučinovi. A moc se těším na svého prvního potomka," řekl nám Ondřej, jenž se momentálně věnuje hlavně divadlu.

"S Nelou Boudovou (56) hrajeme ve hře Leni, baví mě hrát Hitlera v Divadle Na Jezerce ve hře Už je tady zas! Je napsaná podle stejnojmenného románu, na jehož motivy vznikl i film. Naše hra se ale odehrává víc v Česku. A těším se i na šestidílný seriál, který budu na podzim natáčet pro Českou televizi," uvedl.

Pohlaví miminka si pár nechce nechat prozradit. "Rádi bychom měli překvapení," vysvětlila Pepina. V jednom ale mají jasno. Ani jeden z nich nechce svatbu. "Ale říkala jsem si, že když jsem ta Nesvadbová, že bychom mohli udělat takovou (ne)svatbu, jenom pro rodinu a kamarády," smála se budoucí dvojnásobná maminka.

Z rodinného štěstí se na akci radoval i její tatínek Michal Nesvadba se současnou ženou Andreou, jejich společným synem Markem a partnerčinou dcerou z bývalého svazku Anetkou. Byla to zkrátka pořádná rodinná slezina a (ne)svatba mohla klidně proběhnout už při téhle příležitosti, když už si všichni udělali čas.

Reklama

Další články

Načítám