Hlavní obsah
Článek

Před rokem měli opulentní veselku, dnes spolu komunikují už jen přes právníky. Řeč je o Pepině Nesvadbové, dceři zpěvačky Světlany Nálepkové (63) a mima Michala Nesvadby. Pětadvacetiletá dívka si Michala Vaška prý brala s vědomím, že bude mít doma úspěšného muže, místo toho jde údajně o člověka, který má dlužit, kam se podívá!

„Pepina byla přesvědčená, že si bere boháče. Měl bar ve Stodolní, luxusní auto, hrál golf. Ale všechno bylo jinak, podnik kvůli dluhům musel prodat a dluhy vytloukal dluhy,“ řekl Blesku zdroj ke zprávě.

Deník dál přidává nijak ověřené informace, že Michal Vašek měl Pepinu dokonce psychicky týrat a proto práskla se synem dveřmi a podala žádost o rozvod, Ukázalo se tedy, že její rodina, která byla zásadně proti sňatku, měla tentokrát pravdu.

Jak uvádí server Extra, který s informací přišel první, mladá Nálepková rozhodně netruchlí sama. Prý se už vyhřívá v zájmu jistého šarmantního a hlavně skutečně movitého Francouze. Tak snad podruhé nenaletí, jestli tedy skutečně poprvé naletěla…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám