Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se nedávno Světlana Nálepková (63) objevila na jednom večírku, tak se stala předmětem okukování okolí. Něco bylo na herečce jiné, ale jen málokdo dokázal pojmenovat, co prodělala za změnu. Ti, kteří vídají Světlanu často, si všimli, že si nechala narovnat své pověstné blond kudrny.

„Bylo to jenom pro tuto konkrétní příležitost. Když jdu jednou za šest neděl k holiči, tak mi moje kadeřnice vlasy natáhne, protože říká, že vlnité je mám pořád. Nebyla bych schopná si to sama asi nikdy udělat. Je to moc práce a moc času,“ komentovala svůj vlasový styling Světlana.

A jak se blonďatá šťabajzna cítí lépe - s rovnými vlasy, nebo s prstýnky? „No, je to pro mě vždycky příjemná změna, že si člověk může dovolit vypadat trošku jinak, alespoň na chvíli,“ říká. To hereččin mladší přítel Václav má jasno. „Václavovi se nejvíce líbí rovné vlasy. Říká, že jsou sexy,“ směje se Světlana Nálepková.

Reklama

Další články

Načítám