Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (63) bude za pár měsíců babičkou. Její dcera Pepina (25), která je v sedmém měsíci, už v prosinci porodí své první dítko a Světlana se na novou životní roli těší. „Když jsem se dozvěděla tu sladkou novinu, přepadla mě radost, úleva a těšení se. Bude to ten nejhezčí vánoční dárek,“ svěřila Super.cz Světlana.

Ta byla v době, kdy čekala svou dceru Pepinu, jen o dva roky starší než je dnes ona. „Když jsem se tenkrát dozvěděla, že jsem těhotná, měla jsem v sobě velký zmatek. Bála jsem se, že vypadnu z koloběhu, přijdu o nabídky a nejvíce, že na roli matky nejsem ještě zralá. Teď si to užívám mnohem více,“ říká Světlana, která nám pohlaví miminka odmítla prásknout. „To nemůžu, Pepina by mě zastřelila,“ směje se zpěvačka.

„Já osobně bych raději holčičku, ale pochopitelně je důležité, aby to malé bylo zdravé,“  svěřila budoucí babička. Ta potěší fandy průřezem svého šansonového repertoáru už dnes večer v Městské knihovně v Praze. Výtěžek z koncertu půjde na dobročinné účely, konkrétně pro organizaci Motýlek, která se stará o děti postižené rakovinou a jejich rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám