Hlavní obsah
Článek

Dámy, to je ale prvotřídní hřebeček! Temperamentní břišní tanečnice Anife Hassan Vyskočilová (50) se v primáckém pořadu VIP Prostřeno pochlubila exotickým fešákem, který by rozhodně stál za hřích.

Na první pohled vypadá jako její nový milenec, opak je ale pravdou. Černovlasý frajer s uhrančivýma očima není nikdo jiný než její dvaadvacetiletý syn Hari Hassan Vyskočil.

Anife sice táhne na čtyřicet let, ale pořád vypadá neuvěřitelně sexy, a tak se není co divit, že si Hariho, který už svou maminku dávno přerostl, všichni pletou s jejím přítelem. Sympatický mladík společně s mámou Anife uvaří pro opravdu vypečenou společnost.

U společného stolu se totiž sejde i exmanžel Anife Ivan Vyskočil s dcerou Míšou, kterou má z manželství s Ivanou Andrlovou. Ivan Vyskočil sice není Hariho otec, ale vychoval ho, takže s ním stále vychází. Pravidelně se scházejí také Hari a jeho nevlastní sestra Míša.

Zato Anife po bouřlivém rozvodu nemůže Vyskočilovi přijít na jméno. Vypjatou atmosféru tak jistě vylepší Petra Černocká (74) a Světlana Nálepková (63), které kulinářské lahůdky uvaří společně se svými sympatickými protějšky.

Reklama

Další články

Načítám