Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Světlana Nálepková (63) zkrátka umí žít. Sychravé zimní slotě se rozhodla dát sbohem a na čtrnáct dní vyrazila na sluncem zalitou Jamajku. Stejně jako už několikrát v minulosti Světlana vyrazila s manželi Sobotovými. „Loni jsme byli v Tanzánii, předtím v Indonésii a Toskánsku. Tohle byla naše čtvrtá společná dovolená,“ přiznala Super.cz odpočatá Světlana.

Po dobrodružné výpravě do Himalají, kde Světlanu postihly zdravotní problémy, se herečka rozhodla pro klidnější dovolenou. „Funguju vždycky jako vedoucí zájezdu. Luďek mě prosil, abych jej tentokrát vzala na milost a dovolená probíhala klidněji. Přece jen už je mu sedmdesát. Pobývali jsme v kouzelném letovisku Negril s úžasnými plážemi, ale dopřáli jsme si i několik výletů,“ přiznala organizátorka dovolené.

Kromě krás exotické Jamajky všichni pochopitelně propadli i neodolatelné chuti jamajského rumu. „Vypili jsme ho hodně. A hodně jsme ho i nakoupili. Takže máme bohaté zásoby do těchto pochmurných dnů,“ smála se Světlana, která se z exotické dovolené vrátila včera večer.

A zítra se chystá pochopitelně k volbám. „Prvního kola jsme se nezúčastnili, protože už jsme byli pryč. Zítra k volbám pochopitelně půjdu.“ uzavřela povídání Světlana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám