Hlavní obsah
Článek

V Náchodě to po roce zase žilo. Super.cz vybral několik momentů, o něž byli ochuzeni diváci v místním divadle, neboť se vypravil do zákulisí soutěže Muž roku a setrval i na následném improvizovaném večírku, který probíhal v prostorách hotelu vedle divadla až do sedmi ráno.

Jen v provizorním baru v zákulisí se zdržela Agáta Hanychová (38). Z chalupy vzdálené pouhých 30 kilometrů ji dovezl bratr Cyril. Agátu pořád bolí zlomenina na noze. "Ani se to nedá popsat," svěřila se Super.cz. "Boty na podpatcích jsou pro mě horší než španělská bota," dodala.

Půvabná zpěvačka Kamila Nývltová dorazila zazpívat song z Kleopatry a doprovázela ji maminka Iveta. Obě předvedly opálená ramínka od vršků od plavek v modelech, do nichž si nevzaly podprsenku. "Ne, nemáme ji ani jedna," potvrdila Kamila.

Bez podprsenky přišla i přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková (38), která se předvedla v outfitu, k jehož zajímavým detailům patřil rozepnutý zip na zádech. Nejdražší róbu měl ale travesti umělec David Turek alias Naděžda Krupská. "Šaty jsou za šedesát tisíc korun a doplňky za sto deset," pochlubil se David.

Světlana Nálepková (63) tvrdila, že její mladší milenec vypadá lépe než všichni soutěžící. Novou lásku  divákům představil ochrnutý Muž roku Martin Zach (38). Na jeho léčbu byla určena část výtěžku ze soutěže. S bývalou manželkou Martou se naopak ukázal Jiří Krampol (85). "Hanka nemohla přijet, má střevní problémy," řekl nám moderátor a herec.

Moderátorky večera Evu Decastelo (45) a Terezu Zimovou, pro níž byl Muž roku moderátorskou premiérou a na poslední chvíli nahradila Libora Boučka (43), jsme zastihli během vyostřené diskuze, kde nechyběla ani drsná gesta. Reportérka Tereza Jemelíková si zase užívala při bujatém tanci v baru pod střechou, který zavíral až v brzkých ranních hodninách.

Reklama

Další články

Načítám