Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Suzy Cortez (33) před lety vyhrála soutěž o nejkrásnější zadeček Miss BumBum. Od té doby nepřestává provokovat a živit svou popularitu všemi možnými způsoby. Brazilka našla nový zdroj obživy na sociální síti OnlyFans, kde svou „sedací chloubu“ nechala zvěčnit ve vyzývavém modelu.

Suzy se tentokrát rozhodla propagovat kryptoměnu a sama sebe nazvala největší investorkou této virtuální měny, do které prý investuje své výdělky. Ač sama sebe považuje za specialistku na kryptoměnu, raději bychom na její investice moc nesázeli.

Suzy o sobě mimo jiné dala vědět jako fanatická obdivovatelka argentinského fotbalisty Lionela Messiho. V minulosti se chlubila tím, že si ji Messi přidal do přátel na sociální síti.

Fotbalista si ale záhy na popud manželky Antonelly její účet zablokoval. Latinskoamerická provokatérka se ale nevzdala a pózovala polonahá s plakátem a fotkou s nápisem: Unblock me, Messi (odblokuj mě Messi). Tato žhavá prosba ale zůstala nevyslyšena.Svému idolu ale Suzy fandí i nadále a často pózuje polonahá aspoň v jeho dresu.

V minulosti se také netajila sympatiemi k ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi. V roce 2016 dokonce řekla, že by se chtěla stát Ruskou. To už v kontextu aktuálních událostí neplatí. „Tím, že vyhlásil Ukrajině válku, Putin potvrdil, že je to násilnický psychopat,“ říká nyní modelka a naopak se vůči Putinovi, kterého dokonce osobně poznala, vymezila. Naštěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám