Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Suzy Cortez (33) se dle svých slov setkala s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Stalo se tak v roce 2018 na akci k nadcházejícímu fotbalovému šampionátu. Potkali se na galavečeři v Moskvě.

„Putin mi stiskl ruku a zíral na mě, což mě trochu vyděsilo,“ popsala Cortez. „Celý večer seděl na čemsi jako trůně, a když mi chtěl něco říct, řekl to nejdříve sekretářce a ta přišla ke mně a sdělila mi, co říkal. Hodně mě chválil a zval mě k návštěvě Ruska, kdykoli budu chtít,“ tvrdí modelka a držitelka titulu Miss BumBum.

Svého času byla Cortez obdivovatelkou ruského prezidenta, v roce 2016 dokonce řekla, že by se chtěla stát Ruskou. To už v kontextu aktuálních událostí neplatí. „Tím, že vyhlásil Ukrajině válku, Putin potvrdil, že je to násilnický psychopat,“ říká nyní modelka a volá po svobodě pro Ukrajinu.

„Mám strach a jsem smutná z toho, co se tam děje,“ tweetuje s tím, že má spoustu ukrajinských přátel a hodlá se účastnit demonstrací na podporu ruskými vojsky okupované země Ukrajině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám