Hlavní obsah
Článek

Vítězka soutěže o nejkrásnější zadeček Miss BumBum Suzy Cortez (33) nepřestává provokovat. Soutěž o nejkrásnější sedací chloubu sice vyhrála už před několika lety, ostudu ale se svým zadečkem rozhodně nedělá.

Sexy Brazilka je navíc nadále obrovskou fanynkou argentinského fotbalisty Lionela Messiho, kterému bude fandit i na šampionátu Copa América 2021 v Riu de Janeiru. Oblékla se dokonce do dresu argentinského nároďáku (že je Brazilka, vůbec neřeší) a pochlubila se tetováním portrétu Lionela Messiho v těsné blízkosti rozkroku.

Speciální sexy dresík si nechala navrhnout tak, aby obnažila svůj pověstný zadek. Cortez se v minulosti chlubila tím, že si ji Messi přidal do přátel na sociální síti.

Fotbalista si ale záhy na popud manželky Antonelly její účet zablokoval. Latinskoamerická provokatérka se ale nevzdala a pózovala polonahá s plakátem a fotkou s nápisem: Unblock me, Messi (odblokuj mě Messi). Tato žhavá prosba ale zůstala nevyslyšena. Jak je vidět, Suzy Cortez se ale rozhodně nevzdává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám