Hlavní obsah
Článek

Soutěž o nejkrásnější zadeček Miss BumBum překročila hranice Brazílie, kde se doposud konala. Tentokrát se neuskuteční pouze její lokální varianta, ale také celosvětová verze. První ročník Miss BumBum World uvidí fanoušci sexy zadečků v Mexiku.

A Brazílii bude zastupovat vítězka Mis BumBum 2015 Suzy Cortez (33), která jistě velmi touží po tom, aby se její sexy zadeček proslavil po celém světě. Vnadná kráska si už své fanoušky v Mexiku našla, když se před časem svlékla pro tamní verzi Playboye. Velká sportovní fanynka na sebe upozornila také jako obdivovatelka fotbalisty Lionela Messiho.

Ten si ji dokonce přidal na sociální síť, ale po důrazném upozornění své manželky si nestydatou krásku raději ze svého profilu smazal. Brazilská nestoudnice se pokusí v červenci vyhrát světovou soutěž o nejvíc sexy zadeček, což by jí otevřelo dveře k dalším zajímavým pracovním příležitostem.

A kdoví, třeba by se jí konečně mohlo podařit sbalit i nějakého toho slavného fotbalistu. V Brazílii má sice poměrně velký výběr, ale zatím na své pozadí nikoho nenalákala.

Má Suzy Cortez šanci vyhrát Miss BumBum World?
Ano, s tímhle zadečkem má velkou šanci
80,3 %
Ne, určitě se najdou půvabnější adeptky
19,7 %
Celkem hlasovalo 624 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám