Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to zase až tak originální ani kreativní způsob, jak vyslat světu novoroční přání. Jenže co má chudák holka, kterou zná svět jenom díky křivkám jejího fantastického pozadí, dělat? Od držitelky titulu Miss Bum Bum se zkrátka něco takového očekává.

Navíc, když se Suzy Cortez (33), vítězka brazilského klání o nejhezčí zadek z roku 2015, pokusila alespoň jednou jedinkrát zveřejnit o pár dní dříve vánoční zdravici po vzoru ostatních celebrit, kde stojí u vánočního stromku s číší vína, bylo z toho hned faux pas. To, že stojí ke kameře čelem, by jí asi většina z obrovské armády 1,1 miliónu fanoušků odpustila. Jenže pod snímkem se začala jako lavina rozvíjet diskuze, že Suzy u levého ňadra prosvítá bradavka.

A bylo vymalováno. Pokus nevyšel. Suzy, která si toho možná ani nevšimla, byla záhy mnoha hloupějšími fandy obviněna ze záměrné lascivity, a to u vánočního příspěvku nelze obecně považovat za úspěch. Je tedy proto velmi rozumné, že se stylizovala zpět do pózy, v níž ji pozná celá Brazílie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám