Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Suzy Cortez (33) sice populární soutěž o nejkrásnější zadeček Miss BumBum vyhrála už před dvěma lety, ale její pozadí o pozornost fotografů rozhodně nepřišlo.

Temperamentní latinskoamerická kráska totiž svůj hojně sledovaný profil na sociální síti zásobuje jednou sexy fotkou za druhou. Náruživá fotbalová fanynka však nedávno musela zklamat všechny brazilské fotbalisty.

Naprosto bez zábran totiž fandí rivalovi z Argentiny! Oddanost k vlasti nakonec u Suzy Cortez nebyla tak velká jako láska k argentinskému fotbalistovi Lionelu Messimu, jehož tato známá exhibicionistka doslova zbožňuje.

Suzy se před rozhodujícím kvalifikačním zápasem Argentiny s Ekvádorem nechala nafotit v tangách a zcela nepokrytě posílala žhavé vzkazy Messimu a spol. A smůlu jim rozhodně nepřinesla!

Messi totiž vstřelil hattrick a Argentina zvítězila 3:1. Na světovém fotbalovém šampionátu v Rusku tak Messi příští rok nebude chybět a Suzy Cortez se doslova tetelí blahem.

Modelka se před lety chlubila tím, že si ji slavný fotbalista přidal do přátel na sociální síti. Následně si ji ovšem smazal, což Suzy svedla na fotbalistovu manželku, která prý ztropila žárlivou scénu.

Majitelka obdivovaného pozadí bude každopádně příští rok na mistroství světa v Rusku ve schizofrenní situaci. Coby Brazilka by měla fandit svému národnímu týmu, ale zároveň její srdce bije pro Argentinu. Nebo spíš jen pro Messiho?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám