Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss Ruska, atraktivní blondýna Victoria Lopyreva (34), patří k hlavním propagátorkám mistrovství světa ve fotbale, které se příští rok uskuteční právě v Rusku.

Lopyreva dostala od organizátorů úkol představit Rusko jako zemi, kde se fanoušci ostatních týmů vůbec nemusí bát drsných fanouškovských rvaček, které se udály na evropském šampionátu ve Francii. A zrovna ruští chuligáni patřili k těm nejagresivnějším.

Tato krasotinka však tvrdí, že fanoušky čeká návštěva skvělého šampionátu, a nikdo se nemusí ničeho obávat. „Je to obrovský okamžik pro naši zemi. Jsme přátelští, otevření a moc se těšíme na fanoušky z ostatních zemí,“ lákala kráska na šampionát.

„Vím, že panují obavy ohledně bezpečnosti, ale nikdo se nemusí bát. V minulosti možná někteří lidé pochybovali o návštěvě naší země, ale až přijedou na mistrovství světa, tak určitě zjistí, jaká jsme úžasná země. Já jako Ruska bych vás ráda všechny pozvala,“ apelovala oficiální ambasadorka mistroství světa na fotbalové fanoušky.

Rusové si zjevně nemohli vybrat lepší propagátorku. Victoria se na sociální síti chlubí jednou sexy fotkou za druhou a snaží se působit co nejpozitivnějším dojmem. Konkurentku má ovšem u brazilského národního týmu, který lechtivým způsobem podporuje majitelka nejkrásnějšího zadečku a držitelka titulu Miss BumBum Suzy Cortez (33).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám