Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilka Suzy Cortez (33) se pyšní titulem Miss BumBum Brazil, který je udělován v soutěži o nejkrásnější pozadí. Suzy však má i jiné přednosti, které s radostí vystavuje na veřejnosti.

Na pláži v Portugalsku se promenovala před zraky fotografů nejen v bikinách, ale i bez nich. Obdařená Brazilka totiž zjistila, že je v hledáčku fotografů, a ihned sundala horní díl plavek. Suzy se díky vítězství v populární soutěži hodně rychle proslavila, a aby se na ni nezapomnělo, snaží se na sebe neustále upozorňovat.

Známá je také jako velká fanynka fotbalového klubu FC Barcelona. Na sociální síti ji měl dokonce přidanou i slavný fotbalista katalánského klubu Lionel Messi.

Když to však zjistila Messiho manželka, ihned mu nařídila, ať si její profil zablokuje. "Chtěla bych jí říct, že na mě nemusí žárlit, protože jsem jen fanynka. Asi nebude příliš sebevědomá,“ postěžovala si Suzy, která v odhalování rozhodně nehodlá přestat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám