Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vítězka žhavého soutěžního klání Miss BumBum Brazil se v Portugalsku vystavovala jako při focení do pánského magazínu. Suzy Cortez sice vyhrála soutěž o nejkrásnější pozadí, ale o pozornost si říkají i její bujná ňadra.

Obdařená Brazilka se díky stále populárnější soutěži proslavila i mimo svou vlast a její sexy fotky potěšily muže po celém světě. Suzy Cortez je kromě svlékání známá i svou slabostí pro fotbalový klub FC Barcelona, který je pro ni srdeční záležitostí.

Suzy na pláži v okolí Lisabonu oblékla dres svého oblíbeného týmu, ale při koupání jí překážel, takže se svlékla a vystavila ňadra. Příroda k ní byla štědrá nejen v oblasti zadečku, takže sexy Brazilka své ženské zbraně marně halila rukama.

Fotky Miss BumBum zaregistrovala i manželka Lionela Messiho, která se nejspíš postarala o to, aby slavný fotbalista o tohle potěšení přišel. Suzy totiž zjistila, že si ji její idol na sociální síti zablokoval, takže si vzájemně nevidí své profily, což shodou okolností učinila i jeho žena.

„Byla jsem z toho naprosto v šoku. Chtěla bych jí říct, že na mě nemusí žárlit, protože jsem jen fanynka. Asi nebude příliš sebevědomá,“ postěžovala si Suzy na Messiho manželku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám