Hlavní obsah
Článek

Michelle Pfeiffer byla na vrcholu kariéry na přelomu 80. a 90. let, kdy si společně se Susan Sarandon (77) a Cher zahrála ve filmu Čarodějky z Eastwicku a posbírala tři oscarové nominace. Slavná herečka neztrácí půvab ani před šedesátkou a vrací se na scénu.

Učitelka z dramatu Nebezpečné myšlenky v posledních letech nebyla příliš vidět. Naposledy si společně s Robertem De Nirem zahrála v komedii Mafiánovi z roku 2013. S herectvím ovšem nesekla a letos ji čeká velmi zajímavý rok.

Michelle Pfeiffer se objevila na tiskové konferenci k televiznímu filmu The Wizard of Lies, jímž naváže na to, kde skončila. Opět jí totiž před kamerou dělal společnost De Niro. Na prezentaci nového počinu herečka vypadala skvěle. I s šedesátkou na krku je mimořádně atraktivní, a ač uběhlo již 30 let od premiéry Čarodějek z Eastwicku, na její tváři se tento čas příliš nepodepsal.

Po letech půstu se Michelle vrací ve velkém stylu. Na podzim se s Johnnym Deppem a Penélope Cruz (49) objeví v nové verzi detektivky Agathy Christie Vražda v Orient expresu i filmu Mother! s Jennifer Lawrence (33).

Reklama

Další články

Načítám