Hlavní obsah
Článek

Společně už jim je sice 135 let, ale dvě hollywoodské ikony zrají jako to nejlepší víno. Susan Sarandon (77) a Sigourney Weaver (66) na ceremoniálu předvedly, co to znamená být tzv. glamour.

Ani jedna z hereckých legend nebyla v mládí označována za sexsymbol, ale o to více se jejich půvab projevil ve zralém věku. Slavné herečky svou dokonalou vizáží potvrdily, že skutečné dámy nemusí po šedesátce v Hollywoodu vyklidit pole mladším kolegyním.

Susan a Sigourney se staly hvězdami udílení Glamour Awards, kde se dočkaly velké pocty. První z nich byla oceněna jako zdroj inspirace pro jiné ženy, druhá byla dokonce zvolena ikonou. Obě hvězdy se na galavečer vyparádily, aby dokázaly, že ceny jsou pro ně opravdu zasloužené.

V Londýně došlo i na společné pózování, z něhož vyšla vítězně o tři roky starší Sarandon. Ta totiž v asymetrickém černém saku s výrazným dekoltem působila mladistvěji než Weaver v až příliš konzervativních zelených šatech. Jako Glamour ikona by si herečka z Vetřelce mohla dovolit podstatně odvážnější model.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám