Hlavní obsah
Článek

V rodině hollywoodské hvězdy Susan Sarandon (69) je po loňské smutné události opět důvod k radosti. Eva Amurri (31) je těhotná, takže se herecký klan dočká nového přírůstku.

Loni v srpnu se Eva musela smířit s tím, že podruhé maminkou nebude, ale další pokus o početí byl úspěšný. „S obrovskou radostí a nadšením chceme oznámit, že Kyle, Marlowe a já očekáváme na podzim dalšího člena naší rodiny. Je to pro nás obrovský dar,“ pochlubila se Amurri, která se se svou matkou objevila ve filmech Mrtvý muž přichází či Rockerky.

Eva už má se svým manželem, sportovním komentátorem Kylem Martinem, dcerku Marlowe, která v srpnu oslaví druhé narozeniny. „Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, jaká z ní bude sestřička, ještě pár měsíců bude středem našeho vesmíru,“ dodala Amurri, která prozradila, že tentokrát očekává chlapečka.

Susan Sarandon se letos stane dvojnásobnou babičkou. Kromě Evy, jejímž otcem je italský režisér Franco Amurri, má ještě syny Jacka (25) a Milese (23), které si pořídila s hercem Timem Robbinsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám