Hlavní obsah
Článek

Už jsou to tři roky, co herec a moderátor Václav Matějovský (28) šokoval fanynky nahou fotkou přímo z rádiovéh ostudia. Svou chloubu zakryl černým obdélníkem, z jehož délky fanynky valily bulvy. Proč takovou fotku tehdy vůbec zveřejnil?

Ani nevím, jak to vzniklo, chtěl jsem fotku na Instagram a místo toho, abych se fotil v legínách v tělocvičně, jako to dělá většina influencerek, tak jsem se svlíknul celý. Nemělo to žádný myšlenkový pochod,“ doplnil se smíchem během rozhovoru v našem pořadu Superchat.

Vašek nedávno dostal televizní divačky svým výkonem v seriálu O mě se neboj, kde hrál charismatického advokáta Martina Kalinu. V prvním díle došlo hned na intimní scénu. Jak sám herec vnímá nahotu před kamerou? Byl by schopný ukázat vše? „Záleží na tom, co by to bylo, okolnosti dané sexuální scény, když by měla nějaký příběh a zapadla by do scénáře, tak bych se musel zamyslet, ale asi by mi to nevadilo, beru to tak, že to k té práci patří.“

Hezounek Václav Matějovský promluvil v pořadu Superchat o přítelkyni i nahotě

Divačky se na Vaška mohou těšit v reality show Survivor, kde bude s dalšími kolegy bojovat o přežití. Do karet mu hraje fakt, že má rád adrenalin a nebojí se výzev. Například má za sebou už několik desítek seskoků padákem. Celý díl Superchatu s Václavem Matějovským si můžete poslechnout i ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám