Hlavní obsah
Článek

Lucie Vondráčková (44) je pyšná maminka dvou synů, které má s hokejistou Tomášem Plekancem (41). Díky tomu, že byli všichni několik let v Kanadě, mají Matyáš a Adam jednu výhodu. Vánoce slaví hned dvakrát. To hraje do karet i herečce, která i po rozvodu tuto tradici ponechala.

„My to máme tak, že Vánoce jsou všichni se všema. My jsme v Kanadě slavili jak Ježíška, tak jelikož tam mají Santu Clause, tak jsme byli zvyklí i na Santu. Tak jsme to dělali tak, že 24. přišel Ježíšek, a když něco neumí smontovat, protože je malý miminko, tak v noci jsem to montovala já. Třeba jsem klukům pořídila takovou kuchyňku, tak tu jsem montovala asi 200 hodin přes noc,“ svěřila se se smíchem Lucie v pořadu Superchat.

Ted vlastně se to hodí, protože když třeba jeden rok jsou kluci na Ježíška u tatínka, tak stejně na toho Santu jsou u mě. Mně je vlastně jedno, jestli je 24. nebo 25. prosince,“ dodala úspěšná herečka a zpěvačka.

Celý díl pořadu Superchat s Lucií Vondráčkovou, která přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího uvidíte na Super.cz už příští týden.

Reklama

Další články

Načítám