Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Preferuje zdravý životní styl a v kondici se udržuje jógou a běháním. A i když je píle zpěváka Stinga na jeho tělesné schránce patrná na první pohled, tentokrát by bývalo bylo lepší nedávat ji tak moc na odiv. Veřejnost byla totiž z jeho čtvrtečního průsvitného modelu a deštníčku na fialovém koberci mírně řečeno rozčarovaná.

Pětašedesátiletý anglický umělec se v moderním triku, které obvykle oblékají spíš o dvě generace mladší a zejména odvážnější jedinci, objevil v německém Hamburku na udílení cen German Radio Prize a zároveň zde pohovořil i o novém albu 57th and 9th, které bývalému frontmanovi skupiny The Police vyjde 11. listopadu.

U lidí se ale jeho snaha o mladistvý vzhled s uznáním nesetkala. „Děda v průsvitném svršku, jak divné,“ zněl jeden z mírnějších komentářů pod článkem na britském Daily Mailu. „Směšně vypadající stvoření,“ napsal další čtenář. „Deštník = hůlka,“ upozornil stručně další. „Bože můj, obarvené vlasy a průsvitné tričko!!!! On je legrační,“ pokračoval další a v podobném duchu se nesla i většina dalších názorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám