Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Megan Fox (37) se stala hvězdou přes noc. Půvabnou bývalou modelku znal jen málokdo do doby, než ji režisér Michael Bay (46) v roce 2007 obsadil do jedné z hlavních rolí megafilmu Transformers.

O to větší bylo překvapení, když byla Megan v závěrečném dílu trilogie, který bude mít za dva týdny premiéru, nečekaně nahrazena britskou modelkou Rosie Huntingdon-Whiteley (24). Megane to vysvětlovala tím, že se musela věnovat jiným zakázkám.

Teď ale vyplulo na povrch, že si odchod půvabné herečky vynutil výkonný producent snímku Steven Spielberg (77). Toho v roce 2009 rozlítilo, že Megan v jednom z rozhovorů přirovnala Baye k Hitlerovi.

Po dvou letech to přiznal sám režisér. „Víte, jde o tu věc s Hitlerem. Steven řekl, ať ji okamžitě vykopnu,“ vysvětlil po dvou letech důvody Meganina odchodu Bay, kterého se ale její slova nijak zvlášť nedotkla.

Spielberg na to ale měl jiný názor. Narážky na nacistické Německo jsou pro legendárního režiséra snímku Schindlerův seznam citlivým tématem už jen kvůli jeho židovskému původu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám