Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu knihy Zahrady od Dany nemohla Štěpánka Duchková (51) chybět. Moderátorka má lví podíl na tom, že díky ní autorka publikace Dana Makrlíková přesedlala z moderátorské profese do prostředí zahrad a nastartovala novou kariéru.

„Pracovaly jsme spolu deset let ve zpravodajství, voláme si skoro obden, všechno spolu řešíme a jsme kamarádky. Přátelíme se skoro pětadvacet let,“ zavzpomínala Duchková na společnou práci na Primě.

Právě v televizi kamarádce ukázala zahradu, s níž by potřebovala pomoct. „Byla jsem její první zákazník. Chtěla jsem si tenkrát udělat zahradu, původní návrh mi přišel pitomý, a tak se toho chopila. To byl její zahradnický start,“ smála se Štěpánka.

Duchková měla tedy částečně vliv na to, že se z Makrlíkové stala úspěšná zahradnice, která má například vlastní pořad na Televizi Seznam. Zažertovali jsme, že by měla pobírat procenta z jejího úspěchu. „Mně stačí, když jednou za čas přijede na zahradu a udělá to tam krásné.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám