Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S váhou bojuje moderátorka Štěpánka Duchková (51) celý život. "Potřebovala bych tak pět kilo dolů. Vím, že bych měla cvičit, ale nedokážu se k tomu dokopat," svěřila nám maminka desetiletých dvojčat, která má jiných starostí dost. Mimo jiné s online výukou kluků.

Když jsme se potkali, bylo to v době ještě před zavřením fitek. Teď už má Štěpánka ohledně pravidelného cvičení další akceptovatelnou výmluvu. "Chtělo by to to tělo trochu vytvarovat. Někde bych ubrala, jinde přidala," zasnila se Štěpánka.

Během prvního nouzového stavu se jí podařilo nepřibrat jen díky tomu, že měla objednanou zdravou krabičkovou dietu. "Kila navíc nešla, ale zatuhla jsem, jak se člověk nehýbal. Teď máme další nouzový stav, dietu jsem zatím neobjednala a doufám, že to zvládnu i bez ní," věří moderátorka.

Cvičení podle online lekcí, které teď využívá spousta lidí, mívá Štěpánka také naplánované, jen ta vůle je horší. "Mojí největší slabinou je ta pravidelnost, realizace je hrozně náročná. Pořád to odkládám, ze dne na den, pak najdu důvody, kdy to zase nejde. Ale sáhli jste mi trochu do svědomí, tak možná zítra už na to opravdu skočím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám