Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pětadvacet let, co nastoupila jako moderátorka na Novu, posléze přestoupila na Primu, kde končila před třinácti lety. Martina Kociánová (53) ovšem moderuje dál, i když její další profesí je zpěv. My jsme ji potkali, když uváděla módní přehlídku návrhářek Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových.

Právě od Jarky měla před osmnácti lety, když si brala novináře Tomáše Turečka, i svatební šaty a od té doby se s rodinou přátelí. "Ovšem ty svatebky už bych neoblékla. Nedopnula bych je v pase. Těch 63 centimetrů už v obvodu nemám, řekla bych, že je tam pět centimetrů navíc, což ale v mém věku není tak hrozné," mínila Martina, která se na akci potkala i s kolegyněmi ze starých časů Štěpánkou Duchkovou (51) a Danou Makrlíkovou.

A kde můžeme Martinu vídat, když ji náhodou nepotkáme na akci? "Moderuju pořád docela dost, protože na internetu mám svůj pořad Kupředu do minulosti. Vysíláme už druhý rok a musím říct, že diváci si nás našli, takže se nám docela daří," je spokojená Martina.

Reklama

Další články

Načítám