Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní příchod jara se Štěpánka Duchková (51) obzvlášť těšila.

„Jaro do našeho domova už úplně stoprocentně přišlo. Já se letos naplno věnuji zahradě a květinové výzdobě okolo vchodu. Všude mi to kvete a já to každé ráno chodím zalévat a mám z toho velkou radost. Mám tam hyacinty, narcisky, afrikány. Minulý týden jsme byli na pouti a kluci vystřelili dva papírové karafiáty, zapíchla jsem je tam, a tak tam mám i karafiáty,” smála se sympatická moderátorka, která se kytičkám na zahradě zodpovědně věnuje a do prací zapojila poprvé také svá dvojčata Adama a Jana.

„Letos se zapojili i kluci, kterým babička koupila semínka. Jeden má slunečnice a druhý jiřiny. Už seli, ale mají strach, aby to nedorostlo do dvou metrů, protože nevědí, co by s tím dělali. Nic jsem neříkala, protože u nás do dvou metrů určitě nikdy nic nedoroste,” prozradila Štěpánka.

Oblíbená moderátorka má ráda přírodu stejně jako výtvarné umění, a proto zavítala do obchodního centra v pražských Štěrboholech. Nechtěla si nechat ujít jedinečnou příležitost spatřit médiím utajený originál obrazu Emila Filly a byla naprosto nadšená: „Úplně jsem se tady zasnila,“ prozradila procítěně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám