Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roční odklad raději zvolila moderátorka Štěpánka Duchková (51), než poslala svoje dvojčata do školy. A vyplatilo se. Když kluky bere na společenské akce určené i pro děti, vždycky řádí jako dvojitá černá ruka. 1. třídu ale prý dávají bez problémů.

"Zvládají to lépe než já. Máme takovou přátelskou školu. Pro mě bylo horší naučit se každý den vstávat ve stejnou dobu, vypravit je, udělat svačinu, vymyslet něco, co jedí, protože skoro nic nechtějí. Po ránu moc nefunguju, tak je to náročné," svěřila nám Štěpánka.

Moderátorku jsme s kluky potkali na promítání animovaného filmu Divoké vlny 2, kde se sice pustili do hry s nafukovacím míčem, ale jinak byli docela hodní. Že by je znavila škola? "Oni tam teď mají dny řemesel, jeden je zámečník a druhý prodavač. Tak je to asi vyčerpalo, ta fyzická práce," smála se Duchková.

"Ale oni jsou hodní. Jen když jsou ve společnosti hodně lidí, tak se rádi předvádějí. Ve škole je paní učitelka zvládá, mají z ní velký respekt. Jen si někdy stěžuje, že jsou nepozorní. Ale to vidím taky, když se mají ráno oblékat, tak jim to řeknete stokrát, a pak si stejně natáhnou slipy přes pyžamo," krčila rameny. "Školu berou vážně, jsem ráda, ale ptám se, jak dlouho jim to asi vydrží," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám