Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když má žena jedno malé dítě, s menšími potížemi ho zvládne. Když se zadaří, a na svět přijdou rovnou dvojčata, musí se obrnit dávkou trpělivosti a zkušenostmi s vytrvalostním během. Své by o tom mohla vyprávět Štěpánka Duchková (51), kterou naše fotoreportérka zachytila před obchodem, jak své nezbedné kloučky Adámka a Honzíka bezradně honí kolem auta. "Nejradši bych jim koupila vodítka, je to strašné je uhlídat," tvrdí vysílená bývalá hvězda zpráv televize Prima. Podívejte se do fotogalerie.

"Když vyndám jednoho z kluků z auta a jdu pro druhého, řeknu mu, aby zůstal na místě. Než je venku ale druhý, ten první mi někam uteče. A jak ho honím, zmizí i ten druhý. Někdy jsem z nich bezradná a mám strach, aby mi nevlítli pod auto. Vodítka nakonec asi kvůli ochráncům lidských práv nebudou, ale kdo to zná, ví dobře, že s dvojčaty jsou podobné potíže," myslí si obrýlená učitelka moderování a vystupování na veřejnosti.

S chlapci má vůbec různé divoké zážitky. "Nedávno nám v hotelu ujel Honzík sám výtahem. Dlouho jsme ho pak hledali. Naštěstí hrozně křičel a podle toho jsme ho identifikovali ve čtvrtém patře. A jestliže jsem se doteď smála filmu Sám doma, teď už mi vtipný nepřijde. Tuhle jsme šli i se sestrou a bratrancem kluků na procházku a doma omylem zůstal Adámek," přiznala kajícně Duchková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám