Hlavní obsah
Článek

Snad každý rodič doufá, že z jeho potomka vyroste úspěšná osobnost. Nejinak to mají 
i české slavné tváře. Kvalitní škola, zdravý životní styl a v neposlední řadě sport. V dnešní přetechnizované době rodiče dbají na to, aby jejich ratolesti neproseděly odpoledne u počítače.

„Honzík a Adámek se věnují golfu, ale já bych je ráda dala ještě na sebeobranu, aby v budoucnu věděli, jak ubránit sebe i své nápadnice,“ smála se Štěpánka Duchková (51), která zkoušela s dětmi sjezdové lyžování.

To dvojčata cvičitelky Hanky Kynychové (55), Sofie a Alexandra, jsou už sportovkyně každým coulem. „Holky dělají gymnastiku a lehkou atletiku, nově nám taky přibylo jezdectví. Koně prostě milují,“ dodala Hanka, kterou nejvíc zaujal shuttlecock.

A tak jako odstartoval nový školní rok, odstartovaly i nábory do sportovních klubů. „Cílem festivalu je vytvořit prostor pro setkání zástupců sportovních klubů, odborníků a populárních sportovců s dětmi a jejich rodiči. V průběhu celého Měsíce náborů mohou děti sporty nejen sledovat, ale také si je vyzkoušet,“ dodal Petr Bříza, bývalý hokejový gólman a šéf projektu, jenž sám neodolal a opět se postavil do brány.

Reklama

Další články

Načítám