Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Léta byla hvězdou obrazovek, protože na Primě uváděla zprávy. Štěpánka Duchková (51) už dávno pracuje ve své vlastní firmě (učí lidi řečnit), ale přesto se nevytratila z očí veřejnosti. A že nechybělo málo k tomu, aby se do paměti národa vůbec nedostala!

„Můj nejkurióznější úraz byl, když jsem se honila s kamarádkou Janičkou po bytě. Obě jsme měly v ruce velké kuchyňské nože. Ona se zničehonic otočila, běžela proti mně a skoro mi uřízla ruku. Krev pořád tekla, tak jsem musela zavolat rodiče. Vymyslela jsem si, že se mi to stalo při mytí nádobí. Tak jsem dostala na zadek za lež. A ještě mi to šili. Kamarádka mě prostě málem zabila kindžálem,“ vzpomínala na dětskou historku Duchková na tiskovce Davida Novotného k projektu Nej sestřička.

Na rozdíl třeba od takového Bohuše Matuše však nezažila takové zranění při intimních chvílích. Má čtyřletá dvojčata a tvrdí, že už ani neví, jak sex vypadá. „Nemůžu sloužit. Myslím jen na děti. Ale úraz v posteli jsme měli. Jedno dítě vykoplo nohu a zarazilo patu manželovi do oka. Ten z toho měl velký monokl,“ uzavřela věčně vysmátá moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám