Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další ženou, která je sama důkazem toho, že mateřství je ta nejlepší dieta, je Štěpánka Duchková (51). Její perfektní postavu jsme mohli obdivovat dokonce v plavkách. Moderátorka dorazila do největšího českého vodního parku v Čestlicích s dvojčaty Adamem a Honzou na premiéru filmového disneyovského hitu Film mých snů. „Kluci si to tady skvěle užili, milují vodu. Vodní radovánky s promítáním filmu jsou pro ně dokonalá kombinace," prozradila nám během své návštěvy maminka roztomilých dvojčat.

Kromě Duchkové se na akci objevila také Gabriela Filippi se synem a zazpíval zde Martin Harich. Miláček náctiletých, který na sebe upozornil v SuperStar, si kromě písní ze svého nového alba Nech připravil i píseň Cruisin’ for A Bruisin’, která je jednou z ústředních písní promítaného snímku.

„Mě pořád baví dívat se na filmy, které jsou o přátelství a o lásce, navíc spojené s muzikou. Hrozně jsem si užil nacvičování písně z filmu, protože to bylo něco jiného - rock 'n' rollového,“ řekl po předpremiéře Martin.

Reklama

Další články

Načítám