Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěpánce Duchkové (51) se žije jako v pohádce. Moderátorce se daří v profesním životě, užívá si svých dvou roztomilých dvojčátek a nebe bez mráčku je i nad jejím vztahem s dlouholetým partnerem Janem Hruškou. Aby toho nebylo málo, tak Super.cz vypátral, že se sympatická moderátorka stala majitelkou letního sídla ve Španělsku.

„Dům jsme si pořídili kvůli dětem, aby si užívaly přímořské prostředí po všech stránkách," prozradila nám Štěpánka, která má se svým partnerem dvojčata Honzíka a Adámka (3) a její přítel ještě z předchozího vztahu dceru Julii.

Duchková navštěvuje letní sídlo v městečku Javea v oblasti Costa Brava poměrně často. „Jezdíme tam čtyřikrát do roka. Na Vánoce, na Velikonoce, před sezónou a po sezóně. Dalo by se říct, že tam jsme nejšťastnější a tím pádem jiná místa v zahraničí ani nenavštěvujeme," říká Duchková.

Jelikož je Duchková s rodinou tak často na sluníčku, tak velmi řeší, jak své ratolesti před slunečními paprsky ochránit. „Jelikož mám obavy z následků slunečního záření, tak je mažu v Čechách i u moře padesátkou. Já je vždycky natřu a pak ještě postříkám proti klíšťatům. To je takový náš rituál," podrobně popisuje matka dvojčátek, která je ráda, že na ně nyní existuje přípravek ve formě roztoku, který na těle vydrží celý den. „Jednou jsem to ale neudělala dokonale a oni si spálili ouška, ty svoje plachtičky zezadu. To se teď nestane."

Reklama

Další články

Načítám