Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) byla jedním z hlavních hostů křtu knihy Wedding collection 2013 vizážistky a kadeřnice Lenky Šourkové a návrhářky klobouků Libky Safr.

Přestože si moderátorka nechala organizátorkami připevnit na hlavu svatební klobouček, na svatbu s otcem jejích dvojčátek Janem Hruškou to nevypadá.

„Ke svatbě obecně se stavím pozitivně a otevřeně, což jsem potvrdila už jedním sňatkem. Manželství ale skončilo rozvodem," otevřela téma svatby Duchková a dále pokračovala: „Teď jsem rozvedená žena se dvěma malými dětmi. S otcem těch dětí svatbu neplánujeme. My o svatbě mluvíme, ale když si představíme, co by nás čekalo, tak raději to téma přesuneme na později."

Zdá se, že bude Štěpánka před obávanou druhou svatbou uchráněna. Modistka Libka Safr ji totiž ozdobila svatební čelenkou. „Když si vezmete něco svatebního před svatbou, tak se nikdy nevdáte," objasnila návrhářka, jaké povídačky se ke svatebním doplňkům vztahují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám