Hlavní obsah
Článek

I pánové tentokrát podotkli, že opera má něco do sebe, a místo toho, aby svorně odcházeli na panáka a cigáro, vydrželi s otevřenými ústy sledovat vystoupení mladší sestry zpěvačky Terezy Mátlové (48), vnadné blondýnky Markéty. Snad i fanoušci kapel jako je Kabát, Doga nebo Škwor by kvůli ní udělali výjimku ve svých hudebních preferencích a zaposlouchali se do árie Měsíčku na nebi hlubokém.

Talentovaná Markéta, která studovala v Kolíně nad Rýnem, momentálně hostuje v pražském Národním divadle a před týdnem se vrátila ze série vystoupení v Rusku, byla hlavní ozdobou vernisáže fotografií Jadrana Šetlíka. Sama mu také stála modelem a vnadnější dekolt snad na jeho fotografiích neměl nikdo.

I když je všech šest sester Mátlových velmi půvabných, Markéta se může chlubit nejvýraznějšími křivkami. "Podívejte se na toho mého chlapa. Ani si nejde dát nic k jídlu, jen na ni zírá. Tedy hlavně na ten dekolt, úplně na něm vidím, že by si nejraději sáhl," řekla Super.cz moderátorka akce Štěpánka Duchková (51).

Markéta se předvedla v róbě, která její vnady patřičně zvýraznila. "Tyhle šaty mám z Ameriky," prozradila. Pořídila si je na Floridě, kde má její sestra Tereza spolu s partnerem Františkem Janečkem (79) luxusní apartmá.

Zatímco Tereza momentálně zpívá v muzikálu Bídníci v divadle GoJa Music Hall, jehož je její partner producentem, i její sestře u Janečka svítá. Na vernisáži totiž úchvatně zazpívala árii z muzikálu Fantom opery, který by Janeček rád uvedl v premiéře v Česku.

Reklama

Další články

Načítám