Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) umí svá dvojčata pořádně rozmazlovat. Honzík a Adam oslavili třetí narozeniny ve velkém stylu. Štěpánka se svým zámožným manželem Honzou Hruškou svým synům nadělili honosnou oslavu pro třicítku hostů. A vyšla je na pořádný balík!

Uspořádala jim dětský brunch s luxusním rautem, zajistila chůvy a hrací koutek a pozvala i slavné dětské kamarády svých ratolestí. Popřát dorazila Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou, Klára Doležalová s dcerami Natálkou a Miou, Gábina Partyšová s Kristiánem nebo Míša Maurerová s dětmi.

„Domů si neseme úplně všechno, na šatech barvy, čokoládu, ovoce, šlehačku i kus dortu. Jsme sice najezené, ale vše musí rovnou do pračky,“ smála se po oslavě Mahulena. Klukům darovala houkačku, aby si to doma hlavně s maminkou a tatínkem pořádně užili.

Zvuků doma si Štěpánka opravdu dopřává dostatek. "Kluci si přáli k narozeninám bubny a kytaru. Netušila jsem, že od šesti od rána do večera už nebudou dělat nic jiného. Na tohle už nestačí ani prášky na hlavu," dodala pro Super.cz se smíchem Duchková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám