Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěpánka Decastelo (45), bývalá manželka scenáristy seriálu Slunečná či Zoo Reného Decastela, leží připoutána na nemocniční lůžko. Poté, co se přestala hýbat a doslova ochrnula, musela pro ni přijet záchranná služba. Už týden se ji snaží lékaři dát do kupy, zatím důvod ochrnutí neznají.

"Už nějakou dobu řeším ataky, najednou nemůžu chodit, nic si ani podat ani se přikrýt dekou. Minulý týden jsem se přestala úplně hýbat a musela jsem si volat záchranku," řekla Super.cz Štěpánka. "Mám zánět v těle a napadenou autoimunitu. Stále se neví, co se mnou je," doplňuje.

Štěpánka už zdravotní problémy řeší delší dobu. "Už tři měsíce beru prášky na bolest. Nějakou dobu už kortikoidy. Vždycky funguju, pak přijde ataka. A teď už mě zavřeli na pozorování. Podle toho, co se zjistí, bude nastavena léčba," dodala Decastelo, která nyní leží v Revmatologickém ústavu v Praze.

"Už je to lepší, zase jím, chodím, točím příběhy na Instagram, ale zůstávám, dokud se nezjistí, co mi je," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám