Hlavní obsah
Článek

Zůstala sama po drsném rozchodu se snoubencem, k tomu se teď přidala i ztráta zaměstnání! Moderátorka Štěpánka Decastelo (45), kterou fanoušci mají rádi nejen kvůli jejímu umu, ale také pro její velmi výrazné ženské přednosti, léta fungovala coby reportérka erotického magazínu. O kšeft teď přišla a tím i o obživu!

„Televize ještě sama neví, jak to s pořadem bude dál. Zatím je pozastaven, jestli se zruší, nebo ne, se ukáže až časem. Bylo to moje hlavní zaměstnání, zatím žiju z dosavadních úspor,“ řekla Super.cz Štěpánka.

„Mám tu televizi ale moc ráda a už dřív jsme se bavili o tom, že bych mohla dabovat. Tak se to teď učím a třeba si tím budu také přivydělávat. A sem tam moderuji,“ popisuje své aktivity.

Kromě toho píše scénáře, zatím však tají, k jakému projektu.

„Musím hodně pracovat, kdybych byla jen na mateřské, tak z toho zcvoknu. Být matkou je náročná profese. Syna miluju, ale musím se realizovat,“ dodala zrzavá kráska, která doufá, že se její finanční příjmy brzy zlepší, protože je samoživitelka a rozhodně po rozchodu neplánuje v nejbližší době navazovat žádné vztahy. A prý už vůbec ne se „sponzory“.

Související témata:
Bez práce

Reklama

Další články

Načítám