Hlavní obsah
Článek

Její přítel radši vůbec nechtěl odpovědět na otázku, jestli si ji po ránu neplete s bubákem, ale zas tak strašné to snad není! Moderátorka Štěpánka Decastelo (45) se zvěčnila totálně bez nalíčení a jako u většiny hvězdiček, i u ní je to překvapení. „Nikdo mě zaručeně nepozná, maximálně kvůli vlasům. Jinak ani ťuk,“ říká s úsměvem krásná televizačka.

„Fotila jsem se tak po ránu, měla jsem za sebou docela náročnou noc. A aby ten šok nebyl zas až tak velký, zmírnila jsem to roztomilým synem,“ vtipkuje dvojnásobná mamina, která podruhé rodila teprve nedávno.

„Teď nestíhám nic, nedávám si ani lesk na rty. Jsem pořád přilepená na dítě, furt ho líbám, takže to nepoužívám. Jinak ale nechodím ráda ven nenalíčená. Když už nic jiného, tak si alespoň udělám řasy. Plný make-up nepoužívám, ale korektor na zamalování kruhů pod očima ano. A z doby, kdy jsem dělala kickbox, mi zůstala památka v podobě prasklé žilky pod levým okem po ráně pěstí. To si tedy zamalovávám, protože jinak, když to nestihnu, jsem strašně nervózní,“ tvrdí.

Reklama

Další články

Načítám