Hlavní obsah
Článek

Že moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) podstoupila krátce po porodu unikátní operaci za účelem zúžení pohlavních orgánů, o tom jsme už psali. Se svým přítelem Filipem se do té doby nepoznané intenzity vášně nemohou nabažit. K tříletému výročí vztahu teď Štěpánka druhovi dala další pikantní dárek!

Štěpánka se objevila na soustředění Muže roku 2015. „Vřele bych doporučila všem párům oživení intimních chvilek. Měli jsme tříleté výročí, ale byli jsme s dětmi na dovolené, nestihli jsme to oslavit. Takže včera jsme to konečně oslavili. Mám kabriolet a musím říct narovinu, že milování v autě je opravdu velké oživení. Byli jsme klasicky na večeři, v kině, pak jsem trošku pracovala a po cestě domů… Chtěli jste pikantnost, máte ji mít,“ řekla Super.cz zrzavá moderátorka. Ta si s přítelem nedávnou úpravu pohlavních orgánů stále nemůže vynachválit.

„Je to dobré. Pořád si za tím stojím. Byla jsem na dvou zákrocích, ten druhý byl obnovovací. Stále je to dobré, pořád to drží, má to tvary, jaké to má mít,“ dodala s úsměvem v Novém Městě nad Metují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám