Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) nemohla coby inventář tak jako každý rok chybět na soustředění Muže roku. V Novém Městě nad Metují jsme ji svlékli do plavek a nahnali do ledového bazénu. Mrkněte na video, jak na to reagovala!

Z legrace jsme Evě říkali, že jsme si pro natáčení schválně vybrali zvláštní úhel pohledu proto, jelikož tak vynikne její líčení. „Kosmetiku používám ráda a hlavně hodně, vždyť je mi šestatřicet,“ nenechala se rozhodit.

Jak jsme již psali, na akci Davida Novotného byla také ve vířivce s exmanželkou svého muže Štěpánkou Decastelo (45), které zakázala vzít si velký výstřih.

„Vždycky se vedle ní cítím velmi méněcenná a mám sto chutí sehnat si u Dominiky Mesarošové číslo na plastického chirurga. Naštěstí manželovi se líbí přírodní poprsí a i přes dvoje kojení ke mně byla gravitace poměrně milosrdná. Plastika tedy není potřeba, o zvětšení jsem ale uvažovala. Chtěla jsem hezké trojky, ale bála jsem se bolesti. Teď jsem za to ráda, že to nevyšlo, taky jsem jedna z mála v českém šoubyznysu, kdo ještě má svá vlastní prsa,“ uzavřela po rozverném rozhovoru Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám