Hlavní obsah
Článek

Česká Barbie Dominika Myslivcová (29) ráda provokuje svým růžovým životním stylem, který je pro některé rýpaly jako červený hadr na býka. Ačkoliv si na nenávistné reakce svůdná blondýnka už zvykla, v poslední době se na její hlavu sesypalo tolik kritiky, že už jí přetekl pohár trpělivosti.

Proto se svým fanouškům rozhodla připomenout, že o jejich kritické názory vůbec nestojí. „Můžete mi prosím někdo vysvětlit, proč mě sleduje tolik lidí, kteří mají neustálou potřebu psát urážlivé komentáře a poučovat, jak bych měla svůj život žít? Já fakt nechápu, co někteří mají neustále za problém. Můj život, moje pravidla. Žiju tak, abych byla spokojená hlavně já, a pokud se to někomu tady nelíbí, tak není nic jednoduššího, než prostě nesledovat a soustředit se na sebe. Přeji krásný čtvrtek všem!“ vzkázala Dominika na Instagramu.

Ani tentokrát si neodpustila malou provokaci a pochlubila se fotkou, na níž ve wellness centru zapózovala jen v bikinách. Jako by tím dala všem svým odpůrcům najevo, že si z nich těžkou hlavu opravdu nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám