Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už několik měsíců se nastávající maminka Lela Ceterová (30) raduje ze svého požehnaného stavu a už teď se nemůže dočkat, až přivede na svět svého prvního potomka. Nadšení s ní ale už nesdílí nastávající tatínek Karlos Vémola (38), který má očividně plnou hlavu jiných starostí.

Známý MMA zápasník teď šokoval vyjádřením, v němž prohlásil, že ho momentálně těhotenství přítelkyně vůbec nezajímá. Intenzivně se totiž soustředí jen na velký listopadový zápas s Attilou Véghem (34), a všechno ostatní jde tak stranou.

„Myslím, že je v šestém měsíci těhotenství, ale to je všechno, co o tom vím. Její stav mě momentálně nezajímá, jsem nastavený jen na zápas s Attilou a nechci, aby mě něco jiného rozrušovalo,“ řekl Blesku Karlos, jako by mu bylo jedno, že takovými necitlivými slovy může ženě, která ve svém lůně nosí jeho dítě, dost ublížit.

„Až se stanu nejlepším fighterem v Česku, což bude 9. listopadu v O2 areně, začnu se věnovat Lele. Naštěstí mám vedle sebe silnou ženu, která to chápe a nedělá problémy. Chtěl bych být u porodu,“ řekl dále Vémola, který má momentálně úplně jiné priority než starost o těhotnou partnerku, která mu v brzké době porodí dceru Lily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám